About me


Tijdens het volgen van zowel de bachelor als de masteropleiding interieurarchitectuur aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten heb ik veel facetten van het vakgebied geleerd en is mijn passie voor een goed interieur gegroeid. Bij mij staat het creƫren van rust en orde centraal. Ook maak ik veel gebruik van mijn inlevingsvermogen wat zorgt voor een goed interieur, passend bij de gebruiker(s).
Als interieurarchitect werk ik zowel op grote als op kleine schaal. Denk hierbij aan een totaal nieuwe indeling van een woning of kantoor, inclusief materiaal- en kleuradvies en een nieuw lichtplan. Of juist het ontwerp van een klein meubel, wat een woonruimte al kan verbeteren.


In een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek worden de wensen in kaart gebracht. In de daaropvolgende ontwerpfase wordt de vraag van de opdrachtgever duidelijk in beeld gebracht en uitgewerkt tot het gewenste resultaat. In deze fase is er voldoende overleg, zodat het uiteindelijke ontwerp volledig aan de wensen van de opdrachtgever voldoet.Contact


Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Jorien van Glabbeek, interieurarchitect
Gitaarhof 1, Etten-Leur

M: jorienvanglabbeek@gmail.com

KVK: 56850093

Bureau architectenregister: 4.130115.001